Tuimelaar Tardis

Keramiek cursus Zwolle

Keramiek is een zeer veelzijdig materiaal, van gebruikskeramiek tot figuratieve en abstracte beelden, u kunt er alle kanten mee op. Om dit zelf te ontdekken, kunt u zich nu opgeven voor de cursus Keramiek voor volwassenen. Deze cursus is zowel geschikt voor beginnende als gevorderde cursisten.

In deze cursus leert u als beginnende cursist de basistechnieken voor het werken met klei. Het hol of massief opbouwen van het werkstuk en vervolgens het decoreren en glazuren. Ook aan de vormgeving wordt de nodige aandacht besteed. Tijdens de cursus staat uw eigen creativiteit uiteraard voorop.

Voor de gevorderde cursist blijft er door de vele verschillende kleisoorten en even zo vele verschillende technieken nog genoeg te ontdekken. U krijgt alle ruimte om te experimenteren en zo tot verassende resultaten te komen. U zult gaandeweg steeds zelfstandiger kunnen werken en een eigen stijl gaan ontwikkelen.

Om iedereen voldoende individueel te kunnen begeleiden en iedereen voldoende werkruimte te kunnen garanderen, werken we in groepen van ca. 6 personen.

aantal lessen: 12
prijs: €175,-
START NIEUWE CURSUSSEN
September 2018

Donderdagavond
Vrijdagochtend

ochtend: 9.30 - 12.00 uur
avond: 19.30 - 22.00 uur
Voor meer informatie of opgave kunt u vrijblijvend bellen naar
06-21286412 of het contact formulier invullen.De cursus is incl. alle materialen, bakken, koffie/thee.